Herontwikkeling Vreedonk

Voortgang juni 2022

De bouwwerkzaamheden binnen Vreedonk en buiten op het terrein van de nieuwbouw van Hospice De Patio zijn al goed te zien. Voordat de bouwvak begint, wil de aannemer enkele werkzaamheden afronden.

Zo plaatst de aannemer een grote steunbalk op de begane grond van Vreedonk. Om daarvoor ruimte te maken, is hakken, zagen en boren nodig. Deze werkzaamheden zorgen voor geluidsoverlast. Dat is voor bewoners niet prettig. Daarom hebben de zorgteams allerlei maatregelen bedacht om het draaglijk te houden. Zoals een gezellige bbq en een silent disco.

Planning

We merken dat het bouwproces veel flexibiliteit en begrip van ons allen vraagt. We hebben een uitvoeringsplanning, maar door situatie in de bouw moeten we regelmatig die planning aanpassen. Dat vinden wij ook heel vervelend. Het betekent onder meer dat we betrokken daardoor niet altijd lang van te voren op de hoogte kunnen brengen. 

De Sterrenlanden

We gaan het nieuwbouwtraject De Sterrenlanden op een andere wijze doorlopen dan voorgaande trajecten, zoals van Vreedonk. Dit doen we om iedereen goed mee te kunnen nemen en mee te laten denken. Dit kan mogelijk leiden tot een latere start van de bouw.

Heeft u vragen over de bouw?

Stuur een e-mail naar bouw@hetspectrum.nl.

Herontwikkeling

Vreedonk

Om nog beter te kunnen voldoen aan de woonwensen en om zorgmedewerkers goed hun werk te laten doen, wil Het Spectrum veranderingen aanbrengen binnen de locatie Vreedonk. Er komen appartementen, gezamenlijke huiskamers met buitenruimtes voor bewoners bij.

Meer weten over dit project?